Інститут екуменічних студій УКУ/ Institute of Ecumenical Studies UCU

  • Home
  • Інститут екуменічних студій УКУ/ Institute of Ecumenical Studies UCU

Інститут екуменічних студій УКУ/ Institute of Ecumenical Studies UCU Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Інститут екуменічних студій УКУ/ Institute of Ecumenical Studies UCU, Performance & Event Venue, .

19 лютого до Інституту екуменічних студій з неофіційним візитом завітав Крістіан Беер – суперінтендант Євангелічно-Лютер...
19/02/2024

19 лютого до Інституту екуменічних студій з неофіційним візитом завітав Крістіан Беер – суперінтендант Євангелічно-Лютеранської Церкви Саксонії (Evangelisch-Lutherische Landeskirche Sachsens), інші представники вищезгаданої спільноти міста Дрездена, а також пан Мартін Дуліг – міністр економіки Федеральної землі Саксонії.
Головною метою такої робочої поїздки є вияв солідарності та підтримки українському народу. Їхньою метою є також вивчення насамперед релігійної, в тому числі конфесійної, а також, і суспільної ситуації в Україні в умовах війни. Важливо зазначити, деякі учасники цієї делегації побували в Україні вже більше 20 разів від початку повномасштабного вторгнення.

Більше про цю зустріч на нашому сайті: https://ies.ucu.edu.ua/news/14644-2/

Штучні перепони на шляху порозуміння між церквами. Нині Свято Трьох Святителів: Василія Великого, Григорія Богослова та ...
30/01/2024

Штучні перепони на шляху порозуміння між церквами.

Нині Свято Трьох Святителів: Василія Великого, Григорія Богослова та Йоана Золотоустого.

В російському наративі можна части почути думку, що це свято встановлено в XI столітті як антилатинське, проти filioque в західній церкві, та чи так це насправді?

Деталі виникнення Свята Трьох Святителів читайте в матеріалі нашого співробітника Едуарда Бердника на порталі Релігійно-інформаційна служба України в проєкті про церковні свята.

Посилання в першому коментарі.

Ікона Трьох Святителів - Вікторія Скубко.

25/01/2024
Семінар УХАТ Подолання наслідків війни: церковна суспільна діяльність як поле екуменічної співпраці
25/01/2024

Семінар УХАТ Подолання наслідків війни: церковна суспільна діяльність як поле екуменічної співпраці

Семінар УХАТ Подолання наслідків війни: церковна суспільна діяльність як поле екуменічної співпраці
25/01/2024

Семінар УХАТ Подолання наслідків війни: церковна суспільна діяльність як поле екуменічної співпраці

15 — 20 січня 2024 року Інститут екуменічних студій УКУ за підтримки Kerk in Actie, у співпраці з Католицьким інститутом...
24/01/2024

15 — 20 січня 2024 року Інститут екуменічних студій УКУ за підтримки Kerk in Actie, у співпраці з Католицьким інститутом Парижу успішно провів Зимову школу екуменічного діалогу “Християнська віра і дія в часі війни в перспективі відновлення країни”. Для участі в школі було відібрано 20 найбільш мотивованих та фахових учасників серед заявок від лідерів та активних членів молодіжних християнських спільнот з цілої України. Школа відбувалася в приміщенні Філософсько-богословського факультету УКУ, а також програма школи була насичена візитами, зустрічами та екскурсією містом Львовом.

Підводячи підсумки, учасник Школи Юрій Гулаєвич, студент Київської православної богословської академії, зазначив, що “Школа є відкритою для всіх, хто зацікавлений в екуменічному діалозі та християнській відповідальності за майбутнє України, де всі розбрати відходять на другий план, а головне – співпраця та збереження спільноти”.

Більше інформації про школу на нашому сайті: https://ies.ucu.edu.ua/news/hrystyyanska-vira-i-diya-v-chasi-viyny-v-perspektyvi-vidnovlennya-krayiny-instytut-uspishno-proviv-zymovu-shkolu-dlya-lideriv-hrystyyanskyh-spilnot/

«Люби Господа, Бога твого, … і ближнього твого, як самого себе…» (Лк. 10:27) - саме під таким закликом християнські спіл...
24/01/2024

«Люби Господа, Бога твого, … і ближнього твого, як самого себе…» (Лк. 10:27) - саме під таким закликом християнські спільноти різних конфесій з усіх куточків світу моляться за християнську єдність протягом Тижня молитов за християнську єдність.

19 січня 2024 року Інститут екуменічних студій Українського католицького університету у співпраці із Молодіжною комісією УГКЦ Львівської архиєпархії організував спільну екуменічну молитву в наміренні єдності всіх християн. Захід відбувся в приміщенні Університетського храму Святої Софії Премудрості Божої у супроводі хору та інструментальної групи Тезе-Львів за участі священиків, пасторів та вірних всіх християнських конфесій міста Львова.

Більше інформації про захід на нашому сайті: https://ies.ucu.edu.ua/news/lyuby-gospoda-boga-tvogo-i-blyzhnogo-tvogo-yak-samogo-sebe-molytva-za-yednist-vsih-hrystyyan/

Що православні радять читати греко-католикам? В 2021 році відбувся проєкт «У пошуках порозуміння і єдності»  між греко-к...
23/01/2024

Що православні радять читати греко-католикам?

В 2021 році відбувся проєкт «У пошуках порозуміння і єдності» між греко-католицькою Київська Трьохсвятительська духовна семінарія УГКЦ і православна Київська православна богословська академія. Цей проєкт присвячено пошуку спільної спадщини та обміну унікальними традиціями греко-католиків і православних.

Семінаристи, на майданчику Відкритий Православний Університет Святої Софії-Премудрості, обмінялись, серед іншого, книжками, що варто прочитати іншій конфесії.

Серед пропозицій православних для греко-католиків був лише один автор представлений більше ніж однією книжкою, це Олів'є Клеман. Для читання греко-католикам запропонували дві книжки Клемана: "Бесіди з Атенагором" і "Рим: погляд зі сторони".

Тільки якою мовою більшість семінаристів, що греко-католиків, що православних могли читати книги Клемана? Переважно російською. Навіть назва "Рим: погляд зі сторони" є українським перекладом з російського: "Рим. Взгляд со стороны". Насправді ж в книзі "Rome, autrement" йдеться не про відсторонений погляд "збоку", а про погляд "по новому, по інакшому". Тому українською книга і називається "Рим: Інший погляд".

Тішимось, що книга яку читають православні й радять читати греко-католикам є тепер українською, а про певні ідеологічні "особливості" російського перекладу поговоримо вже в цей четвер на презентації книги "Рим: інший погляд" 25 січня, о 14:30. Подія буде в стінах Філософсько-Богословського Факультету, Українського Католицького Університету ( Львів, проспект Івана Павла ІІ, аудиторія.101).

Цього місяця є 15 річниця переставлення Олів’є Клемана, французького православного богослова. Запрошуємо вшанувати памят...
22/01/2024

Цього місяця є 15 річниця переставлення Олів’є Клемана, французького православного богослова. Запрошуємо вшанувати память Клемана читаючи і обговорюючи його книги.

Найближча нагода - вже цього тижня:

Інститут Екуменічних студій запрошує 25 січня, о 14:30 на презентацію українського перекладу книги Олів’є Клемана "Рим: Інший Погляд". Подія буде в стінах Філософсько-Богословського Факультету, Українського Католицького Університету ( Львів, проспект Івана Павла ІІ, аудиторія.101).

Інститут екуменічних студій УКУ/ Institute of Ecumenical Studies UCU Молитва за єдність Християн
19/01/2024

Інститут екуменічних студій УКУ/ Institute of Ecumenical Studies UCU Молитва за єдність Християн

В Інституті екуменічних студій триває Зимова школа для лідерів християнських спільнот "Християнська віра і дія в часі ві...
16/01/2024

В Інституті екуменічних студій триває Зимова школа для лідерів християнських спільнот "Християнська віра і дія в часі війни в перспективі відновлення країни”.

🧑‍🏫Вчора учасники мали можливість послухати лекцію о. д-ра Богдана Праха, а також подивились мотиваційний фільм про лідерство та різні його виміри.

👩‍🏫 Сьогодні продовжується робота та роздуми над темою лідерства - разом із сестрою Анисією, психотерапевтом Центру УБД , і стресостійкості - із лікарем-психотерапевтом Ольгою Кітурою.

Понад 20 учасників з різних міст України беруть участь у заходах Школи.

15/01/2024
Викладання про протестантизм:Досвід УГКЦ і ПЦУ.В рамках проєкту «Міжконфесійна академічна співпраця українських семінарі...
11/01/2024

Викладання про протестантизм:
Досвід УГКЦ і ПЦУ.

В рамках проєкту «Міжконфесійна академічна співпраця українських семінарій: становище та перспективи» Інститут Екуменічних Студій провів закритий семінар присвячений стану викладацьких курсів про протестантизм в семінаріях УГКЦ і ПЦУ.

В рамках зустрічі:

Інститут Екуменічних студій, представив попередні результати дослідження стану викладання про протестантизм в ПЦУ і УГКЦ.
Дослідження було здійснено на базі досвіду:

📌7 семінарій
📌21 інтерв'ю з представниками адміністрації і викладачами
📌200+ анонімних анкет семінаристів.

На зустрічі досвід викладання від ПЦУ представив Петро Лопатинський – пресвітер ПЦУ, перший в Київський Православній Богословський Академії викладач предмету під назвою «Історія та богослов'я протестантських деномінацій» (з 2017 року)

Досвід викладання від УГКЦ представив Марко Бляза – пресвітер-езуїт, що з 2001 року викладає предмет «Конфесії Західного Християнства» в Українському Католицькому Університеті та Семінарії Святого Духа (УГКЦ).

Особливо цінним на зустрічі було залучення двох представників від протестантських академічних кіл: Едуарда Саблона Лейви – академічного декана Української Баптистської теологічної семінарії, та Романа Соловія – керівника Східноєвропейського Інституту Теології.

Цього півріччя побачить світ дослідження Інституту Екуменічних Студій «Міжконфесійна академічна співпраця українських семінарій: становище та перспективи». Перед публікацією плануємо ще кілька закритих зустрічей, щодо викладання про католицизм; православя; екуменізм.

Інститут екуменічних студій оголошує набір слухачів на сертифікатну програму“Медико-психологічний та соціальний супровід...
22/12/2023

Інститут екуменічних студій оголошує набір слухачів на сертифікатну програму
“Медико-психологічний та соціальний супровід осіб вразливих категорій”.
Цільова аудиторія
1. Вчителі/вихователі, асистенти вчителів/вихователів інклюзивних класів та груп
2. Фахівці агенцій соціальної служби та волонтери соціальної сфери
3. Фахівці з різних сфер
4. Студенти спеціальностей «Соціальна робота», «Соціологія», «Психологія» та
дотичних спеціальностей
5. Члени сімей, де є особи вразливих категорій
6. Військові

Більше інформації на нашому сайті: https://ies.ucu.edu.ua/events/instytut-ekumenichnyh-studiy-ogoloshuye-nabir-sluhachiv-na-sertyfikatnu-programu-medyko-psyhologichnyy-ta-sotsialnyy-suprovid-osib-vrazlyvyh-kategoriy/

Інститут екуменічних студій УКУ за підтримки Kerk in Actie, у співпраці з Католицьким інститутом Парижа запрошує лідерів...
12/12/2023

Інститут екуменічних студій УКУ за підтримки Kerk in Actie, у співпраці з Католицьким інститутом Парижа запрошує лідерів та активних членів молодіжних християнських спільнот та організацій до участі у школі екуменічного діалогу “Християнська віра і дія в часі війни в перспективі відновлення країни”.
Школа відбуватиметься з 15 по 20 січня 2024 року у корпусі філософсько-богословського факультету УКУ. Вік учасників - 18-35 років.

Тематика школи

осмислена віра і дія у складних ситуаціях
християнське лідерство в часі війни
успішні приклади стійкості українського суспільства
зцілення ран війни та відновлення і модернізація України
єдність і спільна праця задля відбудови країни

Метою Школи є залучити активну християнську студентську молодь з різних міст України, представників різних християнських конфесій, до пізнання одні одних та до спільних роздумів над завданням християн у часі воєнного конфлікту та післявоєнної відбудови й оновлення України задля активної участі та лідерства у трансформаційних процесах у суспільстві.

Програма Школи пропонує теоретичні семінари, практичні заходи та візити, дискусії, роботу в групах, ділення досвідом та спільну молитву. Впродовж школи учасники зможуть опрацювати і представити ідеї нових проєктів.

Для участі у школі необхідно до 27.12.2023 року зареєструватися та надіслати резюме (Сurriculum vitae) (обсяг 1 сторінка А4) та мотиваційного листа (обсяг - до 600 слів), в якому обґрунтувати своє зацікавлення тематикою школи, за покликанням: https://forms.gle/owxSfArg1aWBKF59A.

Більше інформації на нашому сайті: https://ies.ucu.edu.ua/events/zymova-shkola-ekumenichnogo-dialogu-dlya-lideriv-molodizhnyh-hrystyyanskyh-spilnot/

17/11/2023

Catholic News Service взяли коротке інтерв'ю про нашу конференцію «Екуменічна візія східних католиків у діалозі з православними» у доповідача Пола МакПартлана, професора систематичного богослов'я та екуменізму Католицького університету Америки (Вашингтон, США), і учасника Міжнародної спільної комісії з діалогу між Католицькою та Православною Церквою

17/11/2023
International Conference Eastern Catholics’ Ecumenical Vision in Dialogue with the Orthodox підходить до свого завершенн...
16/11/2023

International Conference Eastern Catholics’ Ecumenical Vision in Dialogue with the Orthodox підходить до свого завершення. Невдовзі буде цілісний матеріал з представленням результатів конференції

Короткий підсумок екуменічної ситуації на середньому сході від  Prof. Souraya Bechealany з Лівану:"Коли ми говоримо про ...
16/11/2023

Короткий підсумок екуменічної ситуації на середньому сході від
Prof. Souraya Bechealany з Лівану:

"Коли ми говоримо про Середній Схід, то Церкви Сходу або будуть разом, або їх не буде взагалі, це не питання богослов'я, це питання існування Церкви. "

Нові виклики для діалогу з православними на синодальному шляху:Пропонуємо переказ фрагменту доповіді каноніста Péter Sza...
16/11/2023

Нові виклики для діалогу з православними на синодальному шляху:

Пропонуємо переказ фрагменту доповіді каноніста Péter Szabó (Budapest, Hungary):

Новим викликом для діалогу з православними є ідея залучення вірян в католицькій церкві до рішень і влади у церкві в рамках синодального шляху. Традиційним в церкві є те, що будь яке служіння в церкві є сакраментальним, тобто ця влада служіння є через молитву, що закликає Бога і його Дари, а також через поставлення для цього служіння у спільноті.

Те що пропонує Папа в рамках синодального шляху є залучення до служіння у владі церкви через призначення Папою, без сакраментального поставлення. Таке використання особистої влади Папи, який лише “своїм словом” призначає на служіння у владі яке церква сприймала як сакраментальне – є викликом до цього моменту не осмисленим.

Екуменізм і політикаПропонуємо переказ однієї з думок Павла Смицнюка Associate Research Scholar Seeger Center for Hellen...
16/11/2023

Екуменізм і політика

Пропонуємо переказ однієї з думок Павла Смицнюка Associate Research Scholar Seeger Center for Hellenic Studies в Princeton University на другому дні конференції International Conference Eastern Catholics’ Ecumenical Vision in Dialogue with the Orthodox

Слово Екуменізм означає «весь населений світ» і ми вживаємо його для позначення руху за єдність всіх християн, але водночас ми маємо пам'ятати, що це слово означало буквально Римську Імперію і мало політичне значення в конкретний час.

Ми схильні виключати політику як щось другорядне, але в екуменічному діалозі політичні питання були і є вкрай важливими. Позитивне ставлення Католицької Церкви до екуменізму не варто розглядати окремо від політичних процесів модерного суспільства і глобалізації. Екуменічна праця Російської Православної Церкви в ХХ столітті була прямо інспірована Совєцьким режимом задля власних цілей, і після падіння режиму ми бачили “охолодження” в ставленні РПЦ до екуменічних питань. Так само не можна сказати, що і Українська Греко-Католицька Церква цілком позбавлена цього політичного аспекту в екуменічних питаннях. Ідея “Київської Церкви”, а також аргументація екуменізму як способу до об'єднання української нації – мають виразне політичне забарвлення, а не богословське.

Я не стверджую, що воно лише політичне, але скоріше політично-богословське і відкидання цього політичного компоненту не дасть бачити реальність в усій повноті. Питання яке я ставлю: як цілісно включити ці політичні питання, але при тому не маргіналізувати богословські.

Другий день International Conference Eastern Catholics’ Ecumenical Vision in Dialogue with the Orthodox . З Богом!
16/11/2023

Другий день International Conference Eastern Catholics’ Ecumenical Vision in Dialogue with the Orthodox . З Богом!

Співпричастя через співмучеництво. Професор Thomas Kremer поділився власноруч записаним в 2015 році інтервю з сирійським...
15/11/2023

Співпричастя через співмучеництво.

Професор Thomas Kremer поділився власноруч записаним в 2015 році інтервю з сирійським католицьким Патріархом Ignace Youssif III Younan. В цьому інтервю Патріарх розкриває, як спільні виклики призвели до тісного спілкування між східнокатолицькою і православною церквою. Пропонуємо вам переклад українською уривку з цього інтервю:

Що стосується наших двох Церков сирійської традиції, Православної та Католицької, можу сказати, що ми перебуваємо в найкращих контактах. Ми ніколи не мали перед тим такого справжнього екуменічного контакту між нашими Церквами. Ми, православні і католики, вважаємо себе однією Сирійською Церквою з православною і католицькою гілкою. З обранням нового Сирійського Православного Патріарха Ігнатія Єфрема II Каріма ці контакти посилилися як якісно, так і кількісно. Ми часто зустрічаємося, регулярно спілкуємося з Карімом і радимося, як нам реагувати на цю жахливу ситуацію в наших сирійських церквах. (...) Ми також постійно думаємо про те, як наші Церкви можуть зблизитися ще більше, ніж у минулому, також для того, щоб краще координувати душпастирську працю наших двох Церков як на Близькому Сході, так і в діаспорі.

Ми переконані, що наше розділення було суто номінальним і не має нічого спільного з суттю нашої християнської віри. Ми навіть доходимо до того, що разом беремо участь у Євхаристії. Я зовсім не проти причащатися в сирійському православному храмі, щоб засвідчити нашу єдність у вірі і в таїнствах. Я сам не можу поділити позицію, що для того, щоб причащатися, потрібно спочатку здійснити повне церковне єднання, щоб мати змогу причащатися. Якщо ми переконані, що єдина істинна Євхаристія звершується на наших двох літургіях, то чому ми повинні утримуватися від причастя на тій самій літургії, на якій євхаристійна присутність Господа є реальною? Я сам вже практикував це, як і деякі єпископи, звичайно, священики, і ми не маємо з цим жодних проблем. Ми є єдиними Церквами-сестрами, які поділяють це переконання, що немає нічого суттєвого, що нас розділяє, окрім історичних обставин, які, на жаль, призвели до розділення, після того, як частина православних возз'єдналася зі Святим Престолом Риму. Ми підійшли до моменту подолання минулого. Ми не застрягли в минулому, але повинні дивитися в майбутнє, оскільки всі ми стоїмо перед викликом виживання. Це вимагає нашої уваги, і ми ставимо перед собою такі пріоритети

Одне місто - один єпископ? Пропонуємо короткий переказ доповіді Ігоря Ранці, пресвітера УГКЦ і докторанта, Паризького ка...
15/11/2023

Одне місто - один єпископ?

Пропонуємо короткий переказ доповіді Ігоря Ранці, пресвітера УГКЦ і докторанта, Паризького католицького інституту в Франції :

Одне місто, одна спільнота, один єпископ, одна Церква.
Ми добре знаємо це правило “один єпископ – одне місто”. Справа лише в тому, що ми не маємо нічого подібного в реальності. В одному місті може бути й пять єпископів одночасно, і це реальність. Замість того, щоб заперечувати реальність, або просто констатувати аномальність ситуації, варто подумати, чому зараз це правило не працює.

Вірю, що частина відповіді є такою: наші міста є глобальними і включають в себе значно більше ніж один етнос або культуру, ми маємо безліч «малих міст» всередині великого міста, маємо безліч окремих кварталів з окремими культурами та етносами. Географічний принцип, коли одна спільнота живе в одному місті просто не працює для багатьох великих міст, тому потрібно шукати інший ключ, за яким ми можемо об'єднати спільноти, і говорити про одного єпископа для однієї спільноти, а не для одного міста.

Те що об'єднує церкви в АмериціПропонуємо переказ короткого уривку з доповіді Марка Морозовича, професора літургіки в Ка...
15/11/2023

Те що об'єднує церкви в Америці

Пропонуємо переказ короткого уривку з доповіді Марка Морозовича, професора літургіки в Католицькому Університеті Америки:

Ми хочемо швидкості, нам здається, що все відбувається повільно і це дійсно так, але якщо ми звернемо увагу то насправді в літургійному плані православні та східні католицькі церкви рухаються в одному напрямку. Питання читання анафори на голос, питання повернення до поцілунку миру, це лише невелика дещиця з питань, що спільні для наших церков. Я був вражений, що на конференції цього 2023 року Кирило, коптійський православний єпископ Лос Анджелесу, спокійно і впевнено звертався до мови та ідей конституції ІІ Ватиканського Собору “Про Святу Літургію”. Можна сказати, що на академічному рівні, щодо питань богослужіння ми маємо спільні виклики і спільний шлях з православними в Америці.

Православний погляд на діалог з Східними Католицькими ЦерквамиСвоїм поглядом ділився православний професор Dimitrios Ker...
15/11/2023

Православний погляд на діалог з Східними Католицькими Церквами

Своїм поглядом ділився православний професор Dimitrios Keramidas. Пропонуємо переказ одного з питань поставлених професором:

Православні визнають Східні Католицькі Церкви як частину Католицької Церкви, тому й бажають вести діалог з Католицькою Церквою, а не окремими Східними Церквами, які лише частина Католицької Церкви. Хоча звісно, мова Східних Католицьких Церков відрізняється, від мови римо-католицької церкви, і навіть буває менш зрозумілою. Наприклад Блаженніший Святослав Шевчук сказав, що Константинопольска Церква є Церквою матір'ю для Української Греко-Католицької Церкви. Зрозуміло, що це означає історично, але що це означає еклезіологічно? Це потребує пояснення для православних.

Цитата про спільну молитву та євхаристію з православними з доповіді президента Інституту Екуменічних Студій протопресвіт...
15/11/2023

Цитата про спільну молитву та євхаристію з православними з доповіді президента Інституту Екуменічних Студій протопресвітера Івана Дацька:

Серед інших тем, які піднімалися під час діалогу, особливо в приватних розмовах, було питання спільної молитви, адже відомо, що ніщо так не зближує, як молитва. ... Я впевнений, що вірні всіх конфесій отримають справжній приклад для наслідування, коли побачать своїх священиків і єпископів у спільній молитві. Насправді дуже важливо, щоб люди звикли бачити нас разом під час молитви і, якщо можливо, біля одного вівтаря. ... І я вважаю, що католицька та православна ієрархії, включаючи Святий Престол, повинні не тільки сприяти, але й брати участь у цьому духовному екуменізмі. Варто оцінити можливість спільного прийняття Євхаристії як знак спільного бажання примирення. Було б надзвичайно важливо, якби наші теологи та експерти могли запропонувати якісь рішення, зокрема для православних, зважаючи на їхню євхаристійну еклезіологію.

Хто перший сказав, що Східні Католицькі Церкви це мости між східною і західною церквою?Пропонуємо вам переказ однієї дум...
15/11/2023

Хто перший сказав, що Східні Католицькі Церкви це мости між східною і західною церквою?

Пропонуємо вам переказ однієї думки з великої доповіді професора Папського східного Інституту Edward Farrugia, SJ :

Досі існує образ Східних Католицьких Церков як мостів, і звісно, цей образ складний і не вельми вдалий, адже по мостах ходять, топчаться, переходять, міст не є субєктним.

Зазвичай вважається, що ця думка присутня в Декреті про Східні Католицькі Церкви, але це не так, в цьому декреті не йдеться про мости. Чому ж образ східних католицьких церков як мостів поширився після цього декрету?

Відповіддю може бути Олександр Шмеман. Шмеман у коментарі на цей документ є тим хто каже, що "Здається (документ говорить про те), що функція східних католицьких громад це тепер служити мостами до православного Сходу, а не замінити його".

Саме цей коментар Шмемана і став важливим в поширені образу Східних Католицьких Церков як "мостів".

(Посилання на теккст відповіді Шмемана - в коментарях)

Address


Opening Hours

Monday 09:00 - 17:00
Tuesday 09:00 - 17:00
Wednesday 09:00 - 17:00
Thursday 09:00 - 17:00
Friday 09:00 - 17:00

Website

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Інститут екуменічних студій УКУ/ Institute of Ecumenical Studies UCU posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Videos

Shortcuts

  • Address
  • Opening Hours
  • Alerts
  • Videos
  • Claim ownership or report listing
  • Want your business to be the top-listed Event Planning Service?

Share